Výhody umelého kameňa HANEX

Aké sú výhody umelého kameňa HANEX?

Výhodou Hanexu je, že sa dá začleniť do mnohých prvkov vašej kúpeľne. V posledných rokoch sa stala pre majiteľov domov a firiem čoraz obľúbenejšou voľbou a tu je dôvod, prečo.

Čo je umelý kameň HANEX?

HANEX je umelý kameň používaný na napodobnenie vzhľadu kamenných povrchov. Pozostáva z materiálov, ako sú akrylové živice, pigmenty, …. Jednou z hlavných výhod umelého kameňa je ich hladký povrch, ktorý vytvára elegantný a dokonale vyzerajúci vzhľad v každej kúpeľni.

Aké sú výhody umelého kameňa HANEX?

Vodotesný

Vzhľadom na to, že HANEX je z jedného kusa, neexistujú tu žiadne spoje alebo tesnenia, kde by voda mohla pretekať a spôsobiť budúce problémy. To prospieva vlastníkom umelého kameňa, pretože pomáha predchádzať ďalším nákladom, ktoré by mohli spôsobiť poškodenie vodou a plesňami.

Homogénny

Na rozdiel od povrchov, ako je laminát, umelý kameň HANEX je prefarbený v celej svojej štruktúre. Hrúbka materiálu mu umožňuje oveľa lepšie zvládnuť nárazy, ktoré zabraňujú opotrebovaniu a poškodeniu. Je to preto, že je jedným pevným materiálom namiesto vrstvy na povrchu. Poskytuje väčšiu pevnosť a absorpciu nárazov, akú iné materiály nemusia mať.

Všestranný

umelý kameň HANEX má tú výhodu, že je dostupný v mnohých rôznych štýloch a farbách. Na rozdiel od mnohých iných materiálov môže byť prispôsobený tak, aby sa zhodoval so špecifickými vlastnosťami vašej kúpeľne a bol dostupný v rôznych povrchových úpravách, ako aj v kamennom vzhľade.

Bezproblémový

Jednou z hlavných výhod umelého kameňa HANEX je ich hladký povrch. Pretože povrch je celá jedna jednotka, na povrchu nie sú žiadne spojovacie čiary alebo švy. To umožňuje atraktívny a elegantný vzhľad, ktorý dokáže vytvoriť moderný a nadčasový povrch.

Kremeň (Technistone) a umelý kameň HANEX zdieľajú mnoho kvalitatívnych vlastností, na rozdiel od kremeňa však môže byť HANEX vyrábaný s množstvom rôznych hrán. To umožňuje vytvorenie povrchových úprav, ktoré nie sú k dispozícii s materiálmi, ako je kremeň alebo žula.

Ľahká údržba

Umelý kameň HANEX je vďaka svojej ľahkej údržbe ideálny výber povrchu. V porovnaní s mnohými inými povrchmi je ľahko čistiteľný a vyžaduje iba jeho utretie. To sa porovnáva s povrchmi, ako sú dlaždice.

Pretože umelý kameň HANEX nie je pórovitý, nedrží baktérie ani im neumožní usadiť sa na povrchu. Tiež neabsorbuje tekutiny a nezanecháva škvrny, čo vedie k ešte ľahšej údržbe.

Nakoniec umelý kameň HANEX sa veľmi ľahko opravuje. Ak sa na ňom objavia škrabance, odstránia sa jednoduchým preleštením a akékoľvek stopy po popálení sa dajú účinne obrúsiť, aby váš povrch vyzeral dobre ako nový.

Spojte sa s nami ešte dnes a začnite plánovať použite umelého kameňa HANEX vo vašom projekte.


Napíšte nám

No Comments

Post a Comment

Optimized with PageSpeed Ninja