8 výhod „umelého kameňa“Technistone

Výhody kamenných pracovných dosiek.

Existuje veľa dôvodov pre výber kremeňa na nové kuchynské pracovné dosky (náklady, výzor atď.). Zdieľame 8 výhod kamenných dosiek Technistone!

Ak máte záujem o rekonštrukciu kuchyne, pravdepodobne chcete vylepšiť aj kuchynskú pracovnú dosku. V závislosti od toho, čo ste v minulosti mali, môžete byť čiastočne ovplyvnený určitým materiálom.

Niektorí ľudia jednoducho milujú nerezovú oceľ. Iní ľudia dávajú prednosť mramoru. Iní môžu chcieť  nejaký kompozit. Existuje však jedna kategória, ktorá často zostáva mimo zoznam, a to je kremeň (Technistone).

Ale prečo by ste mali chcieť Technistone na rozdiel od toho, čo môžete mať? Poďme sa pozrieť na niekoľko výhod.

  1. Hygiena je jednou z úžasných výhod

Je to veľmi dôležitý faktor. Na rozdiel od typických dosiek, obkladačiek alebo čohokoľvek, čo vyžaduje impregnáciu. Je to uzavretý materiál, ktorý chráni pred baktériami. Je tiež ľahko čistiteľný a nemusíte ho nikdy impregnovať, na rozdiel od mramoru a žuly.

  1. Technistone je neporézny

Dosky sú vyrobené z cca 90% kremeňa a 10% živíc, polymérov a rôznych typov pigmentov. To je dôvod, prečo sú nepórovité.

Naopak, mramor a žula majú kapiláry, ktoré prechádzajú cez každú dosku. Ak vylejete niečo, čo farbí, na neuzavretom mramore alebo žule zistíte, že sa to môže vpiť do dosky a túto škvrnu už nebude možné vyčistiť.

  1. Technistone je ľahké udržiavať

Už sme zistili, že nemusí byť impregnovaný ako mramor a žula. A ak sa staráte o vašu dosku, čo najskôr vyčistite rozliatie, nevyžaduje sa žiadna ďalšia údržba. Jedným z úžasných výhod je, že zostáva krásny a neporušený s minimálnym úsilím. To ho robí skvelým dokonca aj pre vonkajšiu kuchyňu, kde počasie môže poškodiť akýkoľvek iný materiál dosky.

  1. Technistone je odolnejší ako väčšina ostatných

Môžete naň udrieť a nemusíte sa obávať poškodenia. Nepoškriabe sa, nepraskne, pokiaľ nepoužijete kladivo . Ako sme uviedli skôr, je vyrobený z 90% prírodného kremeňa. Ide o takmer čistý kameň bez vzduchových medzier, vnútorných nedostatkov alebo prasklín. Nenašli by ste lepší a silnejší materiál pre vašu kuchynskú pracovnú dosku.

biela-kamenna-kuchynska-pracovna-doska

  1. Farba Technistone je konzistentná

A to úplne konzistentná. Vedeli ste, že žula môže byť zafarbená? To je iné ako ochranný povlak z čírej živice. Je to skutočné farbivo alebo farba, ktorá vsiakne dole do kameňa. Samozrejme, že nie všetka žula je umelo farbená. Môžete si kúpiť žulové dosky, ktoré majú neuveriteľnú kvalitu. Ale jedna z veľkých výhod Technistone je, že to, čo vidíte na povrchu, je to, čo je vnútri. Doska je homogénna po celej hrúbke. A to zahŕňa aj farbu.

 

  1. Technistone dostanete taký, aký si objednáte

Keďže je vyrábaný v doskách, dostanete vždy to, čo ste si objednali. Výrobca mramoru alebo žuly si môže účtovať príplatok za to, že musel odstrániť chybu. Ale v Technistone nie sú žiadne chyby. Každá nezrovnalosť je chybou výrobcu. Nemôže to pripísať prírode. Vždy budete mať požadovanú farbu, vzor aj textúru.

  1. Čistenie dosky Technistone je jednoduché

Všetko, čo potrebujete, je jemný saponát. Iné dosky môžu vyžadovať špeciálne mydlo alebo extra tmel. Nie Technistone! To je jedna z mnohých výhod. Ako ľahko čistiť dosky Technistone? Vezmite si nejaký neabrazívny materiál ako mäkkú špongiu alebo utierku a jemný saponát. Potom utrite. A ak máte dvojročného chlapca, ktorý píše a značí po všetkom, žiadne starosti. Kontaktujte nás a odporučíme vám prípravky, ktoré urobia zázraky.

  1. Technistone odoláva poškriabaniu

Hoci to nie je diamantová sila, je to silnejší materiál ako všetky bežné materiály. Určite bude odolávať vašim náhodným spôsobom varenia. S nehrdzavejúcej ocele musíte vyčistiť škrabance. Je zriedkavé, že by ste museli Technistone odstraňovať škrabance.

Chcete tvrdé, moderné kuchynské kamenné dosky? Technistone bude vašou najlepšou voľbou. Je len veľmi málo nevýhod pri nákupe Technistone oproti žule alebo mramoru. Každé ráno pri raňajkách budete milovať vaše rozhodnutie.

Ak modernizujete alebo rekonštruujete kuchyňu:

Napíšte nám

Vaša kamenná pracovná doska bude vyzerať úžasne! 

1 Comment
  • Jana Noskovičová

    2. apríla 2021 at 16:52 Odpovedať

    Dobrý deň,

    mala by som záujem o kuchynskú pracovnú dosku TECHNISTONE. V tejto súvislosti by som Vás rada požiadala o orientačnú cenu za pracovnú dosku v hrúbke cca 12-20 mm, pričom hĺbka jednej pracovnej dosky by bola v jej najhlbšej časti 75,5cm a dĺžka 430cm, druhá pracovná doska by bola v dĺžke 140 cm a hĺbke 80 cm.

Post a Comment