Výber a použitie kameňa v kúpeľni

Kameň v kúpeľni. Z elegantného luxusu dobovej drámy až po elegantný moderný minimalizmus, kamenné kúpeľne prichádzajú vo všetkých tvaroch a veľkostiach. Zatiaľ čo žulové kuchynské pracovné dosky a mramorové podlahy sú bežné, mnoho ľudí si neuvedomuje, koľko praktických a krásnych možností je pre zahrnutie kameňa vo vašom dome.

Kameň je v mnohých ohľadoch ideálnym materiálom pre použitie v kúpeľni. Dokonca mäkšie kamene ako mramor a vápenec sú vodotesné a nepoškodené vodou alebo kondenzáciou. Sú tiež hygienické a ľahko sa čistia – ideálna voľba pre rušnú rodinnú kúpeľňu. Zatiaľ, čo vysoko leštený mramor môže byť šmykľavý, moderné rezanie a dokončovacie techniky znamenajú, že kamenné dosky a dlaždice môžu mať dobrú priľnavosť, vytvárať bezpečný a protišmykový priestor.

Kameň kúpeľni

Sú ďalšou populárnou voľbou a dobrým dôvodom. Veľmi atraktívne ako aj ľahko čistiteľné, kamenné dlaždice je možné použiť na podlahu a steny, aby vytvorili uzavretý priestor, ktorý zabraňuje úniku vody do trámov, sadrových a iných konštrukcií. Pri malých alebo nepríjemných priestoroch sa môžu dosky rezať a ukladať tak, aby vytvorili podlahu alebo pokryli stenu. Dosky majú tendenciu byť hrubšie ako kamenné dlaždice, takže aj keď sú ťažšie, je pravdepodobnejšie, že sú samonosné.

Tvarovaný kameň: kúpele a sprchy

Od hlbokých mramorových kúpeľov strieborného plátna až po moderný postpriemyselný dizajn sú kamenné kúpelňové prvky už desiatky rokov. V dnešnej dobe spracované kamene vyrobené z vysoko kvalitných technológií robia ešte viac možností za prijateľné ceny, zatiaľ čo tradičné kamenárske zručnosti ponúkajú súčasné kusy klasických materiálov. Naše hlavné zameranie je na kamenné podlahy, pracovné dosky a iné dizajny založené na doskách, radi Vám ponúkneme rady týkajúce sa všetkých prvkov kamennej kúpeľne.

Jednou z výhod výberu kamennej kúpeľne je, že materiály sú spoľahlivé a možnosti sú nekonečné. Elegantný mramor a hrubá žulová dlaždica môžu mať rovnaké praktické vlastnosti, ale veľmi rozdielny vzhľad. Vďaka tomu je jednoduché si vybrať presne ten štýl, ktorý vyhovuje vášmu domu.

Pre viac informácií sa na nás neváhajte obrátiť.


napíšte nám

No Comments

Post a Comment

Optimized with PageSpeed Ninja